top of page

La nostra nova identitat visual

En aquests 25 anys de vida la nostra associació ha anat evolucionant i creixent cap a nous objectius tant a nivell musical com socials. És per això que ens hem vist en la necessitat de reflectir-ho en la identitat visual que ens representa.

La Banda de Música Campanar és sinònim d'unió, poble, harmonia, diàleg, inclusió i conjunt. És justament el que hem buscat comunicar en els nostres logotips.


La nostra associació està formada per diverses agrupacions, que al igual que les diferents peces en la construcció d'un campanar, són imprescindibles. Cadascuna té la seva importància i la seva vàlua i treballen conjuntament, mantenint-se unides per a ser fortes, sòlides i duradores.

I és justament això el que es plasma en la nova identitat, en utilitzar formes rectangulars a manera de peces que encaixen.


D'altra banda, cada agrupació té també la seva essència i personalitat pròpia al comptar amb un logo secundari.Sens dubte, es tracta d'un canvi important per a la nostra associació que enguany celebra el seu XXV aniversari.
159 visualizaciones0 comentarios

Commenti


bottom of page