top of page

Ponències "La dona en l'àmbit musical"

El pròxim dissabte 13 de març es celebrarà la ponència “Les dones en l’àmbit musical”, organitzada per la Banda de Música Campanar. S'impartiran quatre ponències de mà de quatre dones músiques que aportaran la seua visió i experiència sobre la situació de la dona en diferents àmbits de la música. Les ponències es podran seguir en directe a partir de les 11.30h a través del canal de Youtube de la Banda de Música Campanar.


Podrem escoltar a Araceli Munera Caballero, que ens parlarà sobre “societats musicals, gènere i poder”; Marina Comes Torrijos, que farà una reflexió sobre “la invisibilització de la dona en l’àmbit acadèmic musical”; Sandra Garcia Contell, que ens aportarà la seua visió sobre les dones en les xarangues (“On estan les dones a les xarangues?”); i Mª Ángeles López Artiga que acabarà amb “Música silenciada: S’expressa la dona en un llenguatge diferent?”.

A més, participaran en la obertura i la cloenda de l’acte Lucia Beamud Villanueva, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de València, i Daniela González Almansa, presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.


Des de l’any 2019 la Banda de Música Campanar es planteja el repte d’incloure la perspectiva de gènere en totes les seues activitats. Des d’eixe moment, s’han realitzat diferents actes per a visibilitzar a les dones, amb l’objectiu de fomentar la igualtat de gènere en la nostra societat musical.


Les ponències estan dins de la campanya realitzada per la Banda de Música Campanar durant tot el mes de març de 2021. Entre altres accions s'ha realitzat un vídeo promocional sobre la desigualtat de gènere en la música sota el lema "Sense nosaltres deixa de sonar la meitat de la música".



113 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page